Lov

Nu är det snart dags för lov och över lovet så åker Anna till Egypten, vi kommer därför inte uppdatera för än hon är hemma. Hon kommer hem på lördag nästa vecka. Bara så ni vet. Puss.

alla hjärtans dag


Christine, Anna & Felicia :)

Vilka är vi?

Vi kom på att vi aldrig har berättat för er om vilka vi är så vi hade nu tänkt att göra det!

Vi heter Anna & Christine. Vi är två glada tjejer som är födda 1991. Vi går andra året på Tullinge gymnasium linjen Samhälle/beteende. Vi bjuder väldigt mycket på oss själva och njuter av livet. Vi har varit vänner i snart 13 år men nu är vänskapen bättre än någonsin! Vi tycker både om att ha slappa filmkvällar men också att festa. Vi tycker inte om personer som är otrevliga utan anledning, vi försöker vara trevliga mot alla oavsett om vi tycker om personen eller inte. Vi förstår inte alls meningen med att vara tjurig. En del personer blir sura på oss för att vi ständigt är glada och spralliga, kan man inte bara vara glad för andras skull? Man kan väl säga att båda trivs väldigt bra med livet just nu!

Så länge vi har varandra så kan livet inte vara annat än perfekt! ;)


Titti, Hanna & Anna 2004

Anna & Titti sep 2004

Slappisar

Vi har nu kommit fram till att vi tänker skita i att göra provet på torsdag. Det är omöjligt och då menar vi omöjligt att vi ska hinna lära oss allt till på torsdag + att läsa en bok på 50 sidor med typ 100 frågor till. Självklart har vi endast gjort ett par få frågor. Det var i början av december vi gjorde det, så nu kommer man ju inte ihåg ett skit av det.. Förresten hatar vi Linda båda två och har lust att köra upp något vasst i hennes stjärt. 
Vi ska snacka med henne imorrn om att vi inte tänker göra det på torsdag utan kanske vid ett senare tillfälle (såklart kommer vi inte göra provet då heller, men det låter bättre). Detssutom vill vi inte att hon ska hata oss mer än vad hon redan gör för då blir det inte roligt i Spanien.. (för er som inte vet ska vi åka dit med spanskagruppen i mars).

Puss och kram

Vår skoldag


Glada barn i skolan
klassens snyggingar *ironi*

Rast

Matte langar pose
Vår söta Erik hittade en sida han tyckte om ;)

Soppan var faktiskt jättegod!

Sen var det dags för hemfärd och då var vi glada :)

-

Kom inte på någon bra rubrik.. Jag(Anna) sitter nu i cafeterian. Titti sitter precis bredvid mig, men håller på med skolarbete. Jag är redan klar med mitt arbete, men snäll som jag är så väntar jag på henne så vi kan ta bussen tillsammans :). Skoldaen för övrigt har väl varit helt okej, ganska seg faktiskt.
Aja, vet inte vad jag ska skriva mer, blev tvingad av Tits att skriva här och mes som jag är vågar jag inte säga emot... ;)

Vi ska ta bussen som går om knappt en halvtimme, sen ska vi plugga lite svenska och spanska :(.
Vi uppdaterar senare, sug kuk <3


Back on track

Hejhopp i lingonskogen. Vi mår galant! Tyvärr har vi haft en usel uppdatering men är glada att så många följer oss ändå! Senare idag lägger vi in bilder från helgens fest samt skoldagen. Vi ville bara uppdatera lite så ni hänger kvar... Men nu ska vi njuta lite av vår korta lunchrast innan vi ska gå till Laser-svärds lektion.

Puss på er

Fredagkväll

Yttligare en vecka har gått i skolan och det återstår endast en vecka till sportlovet :) . Just nu ligger vi i Tittis säng, Anna kom nyligen hit. Vår kväll idag blir lugn för att ladda för morgonkvällen. Vi ska väl se på film eller något annat mysigt. 

Imorgon ska ju vi på alla hjärtans dags fest i Södertälje. Det känns som nästan hela skolan ska dit vilket säkert kommer bli kul. Det kommer säkert bli över 200 pers där men vi kommer självklart ta störst plats ;)

Söndagen kommer att ägnas till plugg från båda håll så man får hoppas att man inte är allt för bakfull då. Två prov väntar oss nästa vecka, spanska och historia. 

Nu ska vi mysa ner oss i min(Tits) säng framför en film. 

Ha en bra fredagkväll, det tänker vi ha!

Vi har legat och skrattat åt den här bilden i typ 20 min nu så vi var tvugna att lägga ut den för den är så jävla ful! Hahaha. 






Cafeterian

Nu sitter vi i cafeterian och nördiga som vi är tar vi självklart fram datorn och slänger in ett inlägg...
Känns som att vårt besökantal går som en bergochdalbana så vi ska försöka få det på en jämnare nivå ;)!



VI har fått en ny idé nu, vi ska börja ta med kameran till skolan och vara lite hemliga fotografer, så håll utkik, du kanske fastnar på något foto. 

Nu ska Titti gå på ett studiepass(matematik B) eftersom hon känner att hon inte fattar så mycket just nu, Anna ska agera privatlärare till henne. That´s what friends are for! <3

Jaja nu måste vi gittisch, ciao!


Lunch

Nu sitter vi i matsalen och har jättekul hahaha. 

Här är en bild på några NK-lärare:


Så kul har vi, hahahaha.

Naturkunskap B

Just nu har vi rast och töntiga som vi är så har Titti med sig sin laptop så vi sitter och tar bilder med webcamen. Vi slutar för dagen om 20 minuter, känns väldigt skönt. 

Njut av våra bilder!


PUSS OCH KRAM // Anna&Titti

Skolkisar

Spinningen igårkväll gick jättebra, mycket bättre än tidigare gånger. Man känner verkligen hur man förbättrats. Vi mötte Dennis & Matte då vi gick genom gymmet till spinningrummet som tur var hade de gått när vi spinnat klart. Man vill verkligen inte träffa någon man känner efter ett sådant pass helt genomsvettig som man är. De stod iof och tittade genom fönstret på oss när vi spinnade vilket var mindre kul. Det kändes lite töntigt eftersom vi bara hade på oss shorts och sportbhar då Anna glömde sitt linne hemma och inte ville sitta ensam med sportbh så därför gjorde vi det tillsammans. 

Idag så kände vi för att ta en lugn dag, dvs ingen skola utan bara ta det lungt hemma. Vilket vi anser är okej för vår del eftersom vi aldrig skolkar vanligtvis och det går bra för båda i skolan. 

Vi började dagen med att ta en lång promenad med Nalle i 2h ute i naturen, det är alltid en bra början på dagen. Under promenaden planerade vi lite för i sommar då vi förmodligen kommer att åka till Frankrike bara vi två. Vi vill även åka på en Sverige rundtur med bil men då krävs att Anna har tagit körkort, vi får se hur det blir med det. När vi kom tillbaka vid 12.15 så lagade vi lunch därefter tog vi ett varmt bad tillsammans. 

Nu har vi precis tittat klart på en gammaldags film, den var lång och lite seg menmen. Ikväll är Tittis träning inställd så det blir även en lugn kväll. Anna ska också bara ta det lungt. Man behöver en lugn dag då och då. 


Nice i Frankrike dit vi ska i sommar! 

Och åka på biltur och hyra olika mysiga stugor. Det skulle vara en kanon sommar!




Tur & Otur

Idag skulle vi ha börjat 8.10 med spanska men eftersom alla utom vi skulle göra prov den lektionen så behövde vi inte vara där. När jag(Titti) vaknade så orkade jag verkligen inte gå upp så jag skickade ett sms till Anna och sa att jag skulle skita i spanskan. Tur var det eftersom när Anna kom till spanskan så sa läraren "Du behöver inte vara här". Så jag hade väldigt tur med andra ord.

Ikväll är det spinning som gäller för vår del. Det ska bli skönt att träna lite. Vi hoppas på en bra tisdag.

Juste, det är ju alla hjärtans dag på lördag och det står på lappar i skolan att man ska skicka en ros till sitt span... Får se om man slänger iväg en ;) 

Puss & Kram, ha en bra tisdag! <3

Tillbaka

Efter en härlig helg är vi nu tillbaka i skolan. Helgen har varit lugn och bra för båda. Anna har varit sjuk men är nu på topp igen! :).

Idag blir det skridskor med klassen på brantan, ingen av oss är särskilt laddade inför det... Men men, vi slutar ju ändå efter + att det blir närmare hem :D

Nästa helg blir det alla hjärtans dag party i Södertälje, vi hoppas på en lyckad kväll.
Vi har köpt presenter till varandra som ska symbolisera vår vänskap.

Nej fyfan vilket tråkigt inlägg det här blev, vi lovar att bättra oss men jag tror inte vi kan få ett bättre inlägg idag då båda är trötta efter helgen. Måndagar är ingen favoritdag precis

Imorrn blir det spinning i alla fall! :)

Puss och kram / Anna&Titti

Trötta

Man skulle nästan kunna säga att vår helg har börjat. Vi slutade precis för dagen och imorgon har vi friluftsdag, ingen av oss är så taggade på att gå på den (titti ska till sydpoolen&bada, Anna ska till Lida). Det blir en lugn helg för vår del för man kan ju inte festa varje helg, inte enligt oss iallafall.

Just nu sitter vi i caféterian ska snart gå mot bussen hem. Anna är lite småsjuk här bredvid mig, stackaren <3 Idag ska Anna klippa sig samt vaccinera sig. Jag ska hem och sova för det behöver jag verkligen.

Vi är så jävla trötta så det får bli allt för idag. Ha det bra!


God morgon

Anna sov hos mig(Titti) så nu ska vi snart åka till skolan.
Blev inget skumbad igår eller inte tillsammans jag tog en själv med Anna som åskådare, och så gjorde vi ansiktsmasker samtidigt. Nu har vi bråttom, bilen går mot skolan. 

Hör av oss senare! 
Pusspuss

040209

Det blev ingen pilates igår eftersom Anna fick magvärk, vi kan därför inte skriva om vad vi tyckte om den sortens träning.

Nu har vi precis haft Svenska och nu är det Engelska som väntar. Vi slutar 16.05 idag vilket känns väldigt segt eftersom vi bara har 3 lektioner på onsdagar, samtliga är 100 min.

Ikväll så ska Anna sova hos mig(Titti) vilket ska bli mysigt. Jag har dock träning fram till 21.30 så Anna blir inte välkommen förän 22.00 då vi ska ta ett bad tillsammans. Vi sitter i Caféterian just nu och skådar självklart BE07(vår klass) vid biljardbordet.

Vi uppdaterar efter badet ikväll. Puss på er!


Laser Svärd

En rolig morgon blev det då jag(Anna) skulle ta kort på tavlan där Martin vår lärare skrev. Allt gick bra till en början då bilderna blev utan blixt men sedan lystes hela klassrummet upp av en vacker blixt!!
-(Sophie) Haha, vem tog kort?
-(Martin utan att ens ägna en blick åt mig) Det var Anna tror jag...
(Anna och Titti asgarvar)
-(Erik) Vem fan tar kort på läraren?
-(Martin svarar) Men de är lika nördiga som NV-elever, de sitter ju t.o.m alltid längst fram!
-Klassen skrattar...
-(vi) Men är det något fel med att sitta längst fram?
-frågan obesvarad....

Sedan var jag(Anna) såklart tvungen att gå fram till Martin när vi hade rast och förklara för honom att vi inte tog kort på honom utan på tavlan så han inte tror att han är vårt onaniobjekt! hahaha, nej då men han tog det bra vår bästa lärare Martin Svärd, därför slänger vi in bilden senare idag när vi kommer hem från skolan.



Puss och kram / Anna&Christine

Träning

Sedan några veckor tillbaka har vi gått på spinning. Vi anser att det är en jättebra träningsmetod och man känner verkligen hur kroppen arbetar. Många tycker kanske att det är äckligt att man svettas så mycket som man gör, men det är bara skönt eftersom man känner hur slaggprodukter lämnar kroppen.
Vi har gått på gruppträning vilket vi rekommenderar då man blir peppad av varandra.

Idag var vi lite sena med att boka spinningen. Bokningen i Huddingehallen öppnar 06.30 och platserna är slut 5 minuter senare. Idag blir det istället pilates som står på listan. Ska bli roligt att testa på något annat också! :)
Pilates är bra för hållning, styrka och smidighet.

Vi uppdaterar senare om vad vi tyckte om pilates nu ska vi gå och ha historia med Martin Svärd! :)



  VS


Puss och kram / Anna&Christine

Skola

Tjena, sitter i skolan nu och har håltimme då vår nya Naturkunskapslärare var sjuk. Nu sitter vi och väntar på vår sista lektion som är idrott. Det är tydligen redskap vilket Titti ääääääääälskar och Anna haaaaatar!

Var kul att komma tillbaka till skolan och träffa alla i skolan, men tyvärr verkar det som att "alla" läckerbitar är försvunna :'(.

Det var allt, vi höres


Godmorgon

Om 35 minuter börjar skolan, vi har inte varit i skolan på 1.5 månad så man lite smått längtar tillbaka. Anna står och borstar tänderna här brevid mig och vi ska snart sätta upp mitt löshår. Idag ska vi få skjuss av vår klasskamrat Tom till skolan eftersom han nyligen tog körkort. Om knappt en kvart kommer han så det är lite smått bråttom.

Vi hade föresten jättekul på Mattes fest i lördags! Vi dansade, pratade & hade bara allmänt kul! Min pappa kom och hämtade oss 01.30 så då tog det roliga slut, men mattes pappa började skicka hem folk då så det var ingen fara. Runt 50 pers var det där så det var en del.

Det var allt från oss denna morgon, kul att så många följer oss, 40 st redan första dagen :)


RSS 2.0