Skolkisar

Spinningen igårkväll gick jättebra, mycket bättre än tidigare gånger. Man känner verkligen hur man förbättrats. Vi mötte Dennis & Matte då vi gick genom gymmet till spinningrummet som tur var hade de gått när vi spinnat klart. Man vill verkligen inte träffa någon man känner efter ett sådant pass helt genomsvettig som man är. De stod iof och tittade genom fönstret på oss när vi spinnade vilket var mindre kul. Det kändes lite töntigt eftersom vi bara hade på oss shorts och sportbhar då Anna glömde sitt linne hemma och inte ville sitta ensam med sportbh så därför gjorde vi det tillsammans. 

Idag så kände vi för att ta en lugn dag, dvs ingen skola utan bara ta det lungt hemma. Vilket vi anser är okej för vår del eftersom vi aldrig skolkar vanligtvis och det går bra för båda i skolan. 

Vi började dagen med att ta en lång promenad med Nalle i 2h ute i naturen, det är alltid en bra början på dagen. Under promenaden planerade vi lite för i sommar då vi förmodligen kommer att åka till Frankrike bara vi två. Vi vill även åka på en Sverige rundtur med bil men då krävs att Anna har tagit körkort, vi får se hur det blir med det. När vi kom tillbaka vid 12.15 så lagade vi lunch därefter tog vi ett varmt bad tillsammans. 

Nu har vi precis tittat klart på en gammaldags film, den var lång och lite seg menmen. Ikväll är Tittis träning inställd så det blir även en lugn kväll. Anna ska också bara ta det lungt. Man behöver en lugn dag då och då. 


Nice i Frankrike dit vi ska i sommar! 

Och åka på biltur och hyra olika mysiga stugor. Det skulle vara en kanon sommar!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0