Söndag

Idag är det söndag, vilket innebär tråkdag! Man gör ingenting på söndagar, möjligtvis pluggar. Det har vi gjort idag, matematik B. Vi har nämligen prov på onsdag och ingen av oss fattar ett skit! Lyckat!

Förutom att plugga har vi fixat med vår bloggdesign som ni kanske kan se? ;) Det är ju mycket roligare att läsa en blogg som har fin design. Det här är bara en tillfällig design för vi hade brist på bilder och ork.

Om tretton dagar är vi i Spanien!! :D Där är det just nu 22 grader varmt och strålande sol, man behöver inte frysa på kvällarna heller då värmen håller i sig. Känns skönt att snart få lämna detta snöblandatregn väder som råder utanför vårt fönster..

I helgen har vi tagit det lugnt för sen när vi kommer ner till Spanien kommer inte ordet lugn/sömn existera i vår värld! Då är det party all night long! ;)
På tal om att festa blev vi väldigt positivt överraskade av våra spanskalärare angående sprit under vår Spanienresa.
De verkade ha något alls emot att vi skulle dricka/festa där nere, tvärtom, de vill visa oss de bästa klubbarna där nere.

Maarja(spanskalärare):  "Om ni råkar dricka en hel vodkaflaska, stanna då inne i er lägenhet hela kvällen. För om ni går ut på gatan och skulle skämma ut oss åker ni hem!"

"När ni är på klubbarna, ställ inte ifrån er era drinkar."

"När ni ska upp klockan sex dagen efter måste ni vara på rummet senast 00.00, annars får ni vara ute hur länge ni vill, så länge ni kommer i tid till samlingarna på morgonen."

Alltså snacka om att det kommer bli röj! :)

Det var allt för idag, vi uppdaterar imorgon,

puss och kram / Anna&Christine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0