Härligt väder

Skoldagen idag var förjävlig! Den kändes lång och den var en av de tråkigaste på hela året. Vi menar vi har inte varit där på 3 veckor (Titti i Spanien, Anna Spanien sedan sjuk) och då brukar det vara så att det känns kul att komma tillbaka. Men så var det definitivt inte idag. Okej nu är vi tråkiga, but it's only the truth!
Jaja, vi kanske ska berätta om helgen som varit.

I fredags var det grillning på Brantan, sedan fotboll och efter det bar det av hem till Koff där vi inte hade det speciellt roligt denna kväll. De flesta hade någon form av alkohol att förtära medan vi endast hade vatten och inte alls var på festhumör. Kvällen slutade därför ganska tidigt.

Lördagen blev betydligt roligare. Christine kom till Anna vid 20.00 och då chillade vi lite och diggade självklart Britney´s nya platta samtidigt som vi shota och drack bira! Sedan hade vi glädjen att få träffa vår barndomsvän Åsa som skippade krogen för att få hänga med oss coola brudar! ;) Vi var hemma hos Anna till ca 22.00 för att sedan åka till statoil i Tumba för att göra några ärenden... Åter denna kväll drog vi hem till Mr Koff! Där var folket fulla och trevliga, haha! 
Hemgång blev för samtliga 03.00. Enda minuset med kvällen var att vi fick gå enda från Koff hem och det är en bra bit!

På söndagen hade vi planerat att träffas för att se på film eller något men så blev inte fallet. Båda var kanske inte så jättepigga efter gårdagen och därför beslöt vi oss för att stanna hemma och sova. 

Vi hörs imorgon, ha det bra

Puss och kram / Anna och Christine




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0